S’obre la convocatòria d’ajudes a les entitats de Gironella

cromo ajuntament02

Les bases reguladores de la convocatòria de subvencions per a activitats que realitzin les associacions i entitats sense ànim de lucre de la vila de Gironella ja estan disponibles

Aquesta tarda s’ha celebrat la sessió informativa per presentar a les entitats la convocatòria d’ajudes. Compta amb un pressupost de 25.000€, els que cal sumar-n’hi 12.500€ en subvencions que estan concertades via conveni amb les entitats, bàsicament de caràcter social: Creu Roja Berguedà, ARADA i Associació Pro-Disminuïts Psíquics del Berguedà, i també el Club Futbol Atlètic Gironella pel manteniment i neteja de les instal·lacions. Per tant, en total es destinen 37.500€ en subvencions per entitats registrades al municipi, una xifra similar a la d’anys anteriors. 

L’alcalde de Gironella, David Font, explica que amb aquestes ajudes “l’ajuntament vol acompanyar les entitats en els seus projectes, sempre que siguin integradors i oberts a la ciutadania en general”. Font també remarca la importància que el teixit associatiu té pel municipi: “tenim més de 50 entitats registrades, i totes elles fan activitats, algunes setmanalment i altres només puntualment”, detalla.

El termini per presentar la documentació acaba el 18 de novembre i les bases tan sols presenten un canvi respecte a l'any passat: caldrà justificar amb factures el 80% del pressupost del projecte presentat, independentment de l'import de la subvenció atorgada.

Podeu consultar els documents de la convocatòria aquí:

Sol·licitud de subvenció

Bases subvencions 2016

Justificació subvencions annex 2.1

Justificació subvencions annex 2

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a