Benvolgudes i benvolguts,

Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d’informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

Gironella, també coneguda com "la Perla del Llobregat" ha tingut una història tèxtil important i ha sigut punt de referència i de desenvolupament econòmic durant dècades, instal·lant-se fàbriques a la riba del Llobregat. Unes indústries que ja no estan totes en funcionament, però que han deixat un ric patrimoni industrial i arquitectònic per visitar. Com també el nucli històric, amb notes històriques del S.XIII, segueix mantenint un encant especial quan un es perd pels carrers tranquils i de pedra que li donen el seu atractiu actual.

I és bo que recordem el nostre passat i el llegat del mateix amb nostàlgia i mirem cap endavant. Gironella ha esdevingut ja un punt de referència a nivell comercial al Berguedà, amb nous emprenedors que obren negocis i omplen de vida carrers i places del municipi. Com també és certa la transformació constant que ha viscut, viu i esperem segueixi vivint Gironella amb noves inversions que encara a dia d'avui falten a la vila. I amb aquesta és la il·lusió que treballem i que us volem fer arribar a través d'aquest web.

Aquest és l’esperit que vol transmetre aquest consistori i al qual volem que us hi sumeu. Gironella, més que mai, ens demana que explotem el millor de nosaltres mateixos i us volem animar a participar amb entusiasme d’aquesta reacció tan important. Aquesta és casa vostra i en aquest ajuntament trobareu sempre un aliat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a