Chicuelo donarà el tret de sortida al Culturiza’t Off

El primer concert serà dissabte 6 d’abril

L’Ajuntament de Gironella, Konvent, Victòria i el festival Espurnes Barroques s’han fusionat per apropar Chicuelo, un dels grans artistes del panorama del flamenc mundial, a Gironella en el primer concert del Culturiza’t Off, aquest dissabte 6 d’abril a l’Espai Santa Eulàlia.

El concert estrenarà una nova branca del Culturitza’t, el cicle d’activitats culturals del municipi, amb el nom de Culturiza’t Off, que englobarà els projectes més experimentals i innovadors de la programació. Els següents espectacles seran StOik – Les Güms (circ), Heavy Motors (circ) i ILYF (música) que també formen part del Festival Kontrast, organitzat pel Konvent, el divendres 19 d’abril.

Chicuelo oferirà un concert de flamenc clàssic amb obres populars i pròpies acompanyat de Joaquín “el duende” (cante i Jacobo Sánchez (percussió) amb la col·laboració de Marta Ramírez García-Mina (violí) i Marina Cabello del Castillo (viola de gamba).

Lluís Vall, regidor de Cultura del consistori gironellenc, desetaca que “aquest és el resultat d’entesa amb els agents territorials que treballen per la cultura i el territori, és amb aquesta premissa que decidim buscar aquesta col·laboració per estrènyer lligams i créixer amb nous públics”. 

Les entrades es poden comprar per internet a www.culturitzat.cat o a taquilla.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a