Oberta la licitació per gestionar el bar-restaurant de la piscina municipal

Les ofertes es poden presentar fins el 22 d’abril

L’Ajuntament de Gironella ha obert la licitació per adjudicar la concessió de la gestió i explotació del bar-restaurant de la piscina municipal.  La concessió té una durada de 5 any amb la possibilitat de 2 pròrrogues d’un any cadascuna. L’equipament té una àrea total de 345,19m2, dels quals 206,68 són terrassa i 78,45 de menjador interior.

L’espai té un aforament total de 132 persones, 100 a la terrassa, equipada amb 25 taules i 100 cadires, i 32 al menjador interior, amb 7 taules de quatre cadires i 4 tamborets. El bar – restaurant haurà d’operar durant un mínim de 10 mesos a l'any, amb obertura obligatòria des d'abril fins a setembre. Els horaris varien segons la temporada, amb una obertura diària de 10:00 a 23:00 durant els mesos de juny, juliol i agost, i un horari específic els altres mesos, incloent-hi els caps de setmana i festius, amb un mínim de 3 dies d’obertura setmanals.

El preu de la concessió per als 5 anys és de 89.389,17€ (IVA inclòs), amb un pagament anual de 17.877,83€. S'ofereix una carència inicial de tres mesos en el pagament del cànon per facilitar l'entrada en funcionament de l'activitat. El contracte contempla una contraprestació anual de l'Ajuntament, equivalent al 6% dels ingressos derivats de la venda d'entrades i abonaments a la piscina, amb un màxim de 6.050€.

L'equipament està totalment equipat, i els adjudicataris només hauran de fer-se càrrec del parament de cuina i de taula (olles, planxes, plats, coberts...). Les sol·licituds es poden presentar fins el 22 d’abril a través del perfil del contractant.

Informació de la licitació

Tota la informació de la licitació està publicada al perfil del contractant.

Plec de clàusules tècniques (pdf)

Plec de clàusules administratives (pdf)

Material d’ajuda per presentar la documentació (enllaç ajuda perfil del contractant). En aquest enllaç podreu trobar un vídeo tutorial per presentar l’oferta, manuals de presentació d’ofertes, preguntes frequents....

Per resoldre dubtes sobre la licitació, posar-se en contacte amb els serveis tècnics de l’Ajuntament de Gironella (938250033)

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a