S’obre la convocatòria de selecció de 3 places de personal

Dues places són de peó de brigada i una de mestre de llar d’infants

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat dues convocatòries de selecció de personal, una per proveir una plaça, per contracte de relleu, de Mestre de llar d’infants i una per cobrir dos llocs de treball al servei municipal d’obres, en marc del pla d’ocupació municipal.

Procés de selecció Mestre de llar d’infants

S’ofereix un contracte a jornada complet mitjançant contracte de relleu de durada indefinida mitjançant concurs-oposició. Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 10 d'abril mitjançant instància a través de la seu electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Gironella. A la sol·licitud cal adjuntar-hi tota la documentació requerida a les bases de la convocatòria.

Bases de la convocatòria 

Sol·licitud 

Procés de selecció Peó de brigada

En marc del pla local d’ocupació s’ha aprovat la convocatòria de selecció de 2 llocs de treball en l’àmbit de la via pública, concretament al servei municipal d’obres, per a persones en situació d’atur. S’ofereix un contracte a jornada completa per un període de 6 mesos, del 15 d’abril al 10 d’octubre de 2024.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 2 d’abril a través de la seu electrònica o presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Gironella. A la sol·licitud cal adjuntar-hi tota la documentació requerida a les bases de la convocatòria.

Bases de la convocatòria 

Sol·licitud 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a