Oberta la convocatòria d’una plaça de treballador/a familiar

Les sol·licituds es poden presentar fins el 6 de maig

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat la convocatòria del procés de selecció mitjançant concurs-oposició d’un/a treballador/a familiar a temps indefinit i la creació d’una borsa de treball. S’ofereix un contracte de 25 hores a la setmana, amb horari a convenir segons les necessitats del servei.

A més, s'establirà una borsa de treball per a futures vacants en aquest àmbit. Això permetrà disposar d'un grup de professionals qualificats i disponibles per a cobrir les necessitats laborals emergents i mantenir un servei continu.

Per poder participar a la convocatòria cal estar en possessió, com a mínim, de la formació de treballador/a familiar, de tècnic/a en atenció sociosanitària, auxiliar de geriatria o d’auxiliar clínica, acreditar coneixements de nivell de català (certificat A elemental) o superar la prova del mateix nivell, tenir carnet de conduir i disposar de cotxe propi, no trobar-se en cap de les causes d’incapacitat o incompatibilitat previstes en la legislació sobre la matèria, no estar separat/ada mitjançant expedient disciplinari per al servei de qualsevol de les administracions públiques, haver complert 16 anys, com a mínim, abans de l’acabament del termini de presentació de sol·licituds i tenir ciutadania espanyola o d’algun país membre de la Unió Europea.

Les persones interessades en participar en el procés de selecció i formar part de la borsa de treball poden presentar la sol·licitud a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Gironella o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, amb cita prèvia.  

Anunci de la convocatòria.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a