INDEMNITZACIONS I RETRIBUCIONS

Els regidors de l'Ajuntament de Gironella perceben les quanties següents: 

- Per assistència al Ple municipal, 170€ sessió/regidor. Any 2023

- Per assistència a la Junta de Govern Local, 170€ sessió/regidor. Any 2023

- Per assistència a la Comissió de Comptes, 170€ sessió/regidor. Any 2023

Segons es va aprovar al ple municipal de 29 de juny de 2023, tres membres del consistori perceben les següents retribucions pel seu càrrec en el règim de dedicació que es detalla:

- El càrrec de Primera Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 10.651,75€, equivalent al 30% de dedicació. Any 2023

- El càrrec de Segon Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 21.303,75€, equivalent al 60% de dedicació. Any 2023

- El càrrec de Tercer Tinent d'Alcalde percebrà una retribució anual bruta de 21.303,75€, equivalent al 60% de dedicació. Any 2023

 

Així mateix, els diferents Grups Polítics Municipals perceben, per a les despeses realitzades en l'exercici de les seves funcions i responsabilitat, les quanties següents:

- 50€/mes per cada grup municipal. Any 2023

- 15€/mes per cada regidor integrant del grup municipal. Any 2023

CARTIPÀS MUNICIPAL

El cartipàs municipal és l’agrupació de decrets i resolucions que articulen mesures organitzatives que, a l’inici del mandat, determinen les característiques pròpies de l’organització i funcionament de la Corporació municipal.

- Organigrama

- Cartipàs municipal pel mandat 2023-2027

CODI DE CONDUCTA

Document que recull els principis ètics i de bon govern que han de regir les actuacions dels alts càrrecs -representants polítics i personal directiu- de la institució, estableix les normes de conducata i defineix el mecanisme de control intern i el règim regulador. 

- Codi de conducta

- Acord del ple. 2 de març del 2021

   

1. DAVID FONT. Més x Gironella

ALCALDE I REGIDOR DE GOVERN OBERT, GESTIÓ PRESSUPOSTÀRIA I TRIBUTÀRIA I AGENDA URBANA

Nascut a Gironella l’agost de 1980. Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la UPF, estudis en Assessorament en Productes Financers, i en Lideratge i Governança Local. També he cursat el programa Vicens Vives d’ESADE sobre lideratge i compromís social. He treballat en el món de la banca, exercint de director d’empreses. He estat vinculat en diferents entitats del municipi: Joventut Nacionalista de Catalunya, Club Petanca Gironella, Futbol Sala Gironella i Creu Roja Berguedà, estant-hi encara actualment en aquesta última. He sigut director de l'Agencia Catalana de Turisme, i actualment sóc director del Centre d'Iniciatives per a la Reinserció. Apassionat de la cuina i els viatges. Enamorat del paisatge que ens envolta.

Contacta amb l'alcalde
Registre d'interessos

 

2. LURDES ROSET. Més x Gironella

PRIMERA TINENT D'ALCALDE. REGIDORA D'EDUCACIÓ I TALENT, RECURSOS HUMANS

Vaig néixer a Puig-Reig el 1980, i des del 2006 visc a Gironella. Vaig estudiar un cicle formatiu de grau superior en anàlisis i control de qualitat. Actualment treballo al Liven SAU del grup Paulig, empresa Berguedana dedicada a la fabricació snacks, com a cap de laboratori. Durant 5 anys he estat membre de l'AMPA de l'escola Sant Marc de Cal Bassacs. Durant el meu temps lliure, m'agrada caminar, viatjar i estar amb la meva família i amics.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos

 

3. LLUÍS VALL. Més x Gironella

SEGON TINENT D'ALCALDE. REGIDOR DE CULTURA, FESTES I PATRIMONI, TURISME I PROJECCIÓ DEL MUNICIPI, PROJECTES EUROPEUS

Vaig néixer a Avinyó al març del 1990. Tècnic en Màrqueting i Publicitat i tècnic esportiu per l’escola catalana de l’esport, actualment em dedico principalment al món de l’esport com a preparador tècnic en centres esportius, ha estat ballarí profesional de ball esportiu durant 11 anys, als qual ha convertit el meu hobby en feina també. Desde fa 8 anys sóc preparador artístic de patinatge artístic sobre rodes al CAR de Sant Cugat per la Federació Catalana de Patinatge Artístic. Compagino la feina esportiva amb l’assessoria sobre emprenedoria i foment de la cultura de la innovació. Em considero emprenedor nat i cul inquet.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos

 

4. JORDI MACIÀ. Més x Gironella

TERCER TINENT D'ALCALDE. REGIDOR DE PROMOCIÓ ECONÒMICA, OCUPACIÓ, COMERÇ I FIRES

Vaig néixer el diumenge de la Festa Major de l’any 1962 a Gironella el poble que sempre he estimat, on he estudiat, treballat i viscut tota la meva vida. Soc un enamorat de Gironella i del Berguedà, m’estimo la seva gent, les seves festes i tradicions, els seus racons plens de vida records i nostàlgia. Des de ben jove he estat vinculat en el teixit associatiu del municipi i sempre que puc col·laboro en moltes de les activitats que s’hi fan. Vaig treballar de fuster durant els primers anys de la meva vida laboral i al llarg de tres dècades he regentat un local d’hostaleria i oci.

Soc una persona optimista i amb una gran estima per tot el que m’envolta, quan tinc estones lliures m’agrada molt caminar per les nostres contrades, estar amb la meva família, fer teatre, cantar, riure i fer riure i sobretot gaudir del meravellós plaer de viure.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos

 

 

5. AINA ALARCON. Més x Gironella

REGIDORA DE JOVENTUT I SALUT

Nascuda a Gironella el març de 1998. Infermera. Actualment treballo a la Residència Sant Roc.  Vaig formar part del grup de joves de Gironella. Durant el meu temps lliure m’agrada llegir, el cine, escoltar música i estar amb els meus amics i família.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
 

6. TERESA TERRICABRES. Més x Gironella

REGIDORA DE DRETS SOCIALS I CIUTADANIA

Nascuda a Gironella el juliol de 1968. Diplomada en Fisioteràpia a l’Universitat Gimbernat ( UAB). Actualment soc Fisioterapeuta d’Atenció Primària i Comunitària ( FisioApiC) de l’ICS Catalunya Central, i ho compagino treballant colze a colze amb la resta de Companys de l’Equip de Govern, per fer de Gironella un poble cada dia més potent i de futur. Estic a l’Ajuntament des del 2016. M’estimo el meu poble, la natura i la nostra terra, caminar-la i descubrir-la racó a racó. El què em reconforta i em carrega piles és estar amb la famíla i amics, la pintura i caminar tant per casa nostra com per muntanya com a prop del mar.

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
 

7. MIQUEL SERRA. Més x Gironella

REGIDOR D'ESPORTS I ACTIVITAT FÍSICA

Actualment treballo en el sector càrnic, tant a elaboració com a repartidor.
El que més m'agrada és gaudir del dia a dia amb la família i també compartir moments amb amics. Hem defineixo com un apassionat al Esport en general i un enamorat de Gironella, Viladomiu vell i les  colònies industrials. Sóc practicant del running en especial m'encanten les maratons i mitges maratons, així com també els triatlons. El que vull és seguir treballant per la nostre vila i, contribuir a continuar fent-la Ana créixer esportivament i en altres àmbits, i estar al costat del poble i el seu teixit associatiu.

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
 

8. GERARD IGLESIAS. Més x Gironella

REGIDOR D'ESPAI PÚBLIC I BARRIS, SEGURETAT I EMERGÈNCIES

 

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos

 

 

9. PERE TEIXIDOR. Més x Gironella

REGIDOR DE SERVEIS URBANS, ENTORN NATURAL I PRIMER SECTOR

 

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos

 

10. MARISA BISBAL. Més x Gironella

REGIDORA DE COMUNICACIÓ I DRETS DIGITALS, POLÍTIQUES D'IGUALTAT

 

Contacta amb el regidor
Registre d'interessos
 

11. RAMONA SAEZ. Més x Gironella

REGIDORA DE CIVISME I PROJECTES COMUNITARIS, GENT GRAN

Nascuda a Puig-reig l'any 1958  vaig cursar estudis de primer grau de secretaria. Vaig treballar 21 anys treballant a l'empresa textil manufactures Pons  i des de l'any 1995 fins el 2016 regentant amb el meu marit la pastisseria El Globus de Gironella.  En l'actual legislatura, m'han assignat la regidoria de Gent Gran,  civísme i espero estar a l'alçada de la confiança dipositada en la meva persona i fer dignament les tasques assignades. Gaudeixo caminant, llegint i interactuant amb la gent. Col.laboro en diverses associacions de la Vila, canto en la Coral Estel, soc del grup que organitza el Festival de poesia Vila de Gironella, participo en la programació de radio Gironella, soc membre actiu dels clubs de lectura de la biblioteca, etc. Em considero afortunada de formar part de la comunitat de Gironella i de gaudir de l'entorn priviligiat que tenim. 

Contacta amb la regidora
Registre d'interessos
 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a