L’Ajuntament de Gironella assumeix la gestió directe de la deixalleria mòbil i la recollida de voluminosos

El servei de deixalleria mòbil continuarà mensualment

L’Ajuntament de Gironella ha assumit la gestió de la deixalleria mòbil i la recollida de voluminosos al municipi, que fins ara gestionava el Consell Comarcal del Berguedà. El servei de deixalleria s’oferirà, com fins ara, un cop al mes, i la recollida de voluminosos serà quinzenal.

Pere Teixidor, regidor de sostenibilitat, ha explicat que el contracte de recollida de voluminosos s’ha adjudicat a la Fundació Privada Horitzó Berguedà, i s’oferirà el servei quinzenalment, el segon i el quart dimarts de cada mes. La recollida es pot sol·licitar trucant o enviant un Whatsapp al 623558121 i per internet a través d’aquest formulari.

La deixalleria mòbil continuarà sent mensual, i el proper servei serà dimecres 24 d’abril. Teixidor ha explicat que a partir del maig ja es publicarà el calendari de tot el 2024, i ha destacat que tot i el canvi en la gestió el servei i els descomptes no es veuran afectats. En aquest sentit la ubicació de la deixalleria serà la mateixa, a la plaça Campalans, i aquest mes d’abril l’horari serà de 10.00h a 13.00h i de 16.00h a 19.00h.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a