Gironella activa la figura dels agents de salut

 

Paral·lelament s’inicia una campanya de conscienciació a les xarxes socials

Aquesta setmana es posa en marxa un grup d’agents de salut, format per membres de Creu Roja Berguedà i voluntaris del municipi, per informar a la ciutadania sobre les restriccions de la Covid-19 als punts més concorreguts del municipi.

Teresa Terricabres, regidora de Salut, explica que la iniciativa neix de la necessitat de conscienciar a la població d’una manera més directe, i poder tenir controlats els punts més concorreguts. Els agents de salut actuaran com a agents cívics, informant sobre la normativa i les possibles infraccions d’aquesta. Tots els membres que en formen part rebran una formació per part de Creu Roja Berguedà, afegeix Terricabres.

Paral·lelament a aquesta iniciativa, des de l’Ajuntament s’iniciarà una campanya de conscienciació sobre l’ús de mascareta, la desinfecció i neteja de mans i la distància de seguretat amb la publicació de vídeos a les xarxes socials del municipi. Els vídeos han estat elaborats per periodistes de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, com ara el Dani Ramírez, meteoròleg, o la Marta Bosch, presentadora de la secció d’esports, entre altres.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a