L'Ajuntament de Gironella participa en els tallers d'horticultura impulsats pel Consell Comarcal del Berguedà

L'Ajuntament de Gironella participa en els tallers d'horticultura impulsats pel Consell Comarcal del Berguedà

El Consell Comarcal ha posat en funcionament set tallers d'horticultura a diverses poblacions de la comarca, entre elles Gironella.

Aquesta acció forma part del programa de capacitació integral Cronos, en el qual hi participen el serveis socials dels municipis i diferents departaments del Consell Comarcal amb l'objectiu d'oferir diversos blocs formatius descentralitzats al Berguedà per tal de dotar d'eines i recursos a les persones.

A través del taller d'horticultura es vol proporcionar coneixements sobre com menar un hort per a l'autoconsum de forma respectuosa amb el medi, al mateixtemps que s'impulsarà la participació social i la promoció de les relacions intergeneracionals amb les persones del municipi.

Els tallers s'organitzen en sessions grupals dirigides per una formadora especialitzada on es combinarà l'aprenentatge teòric i pràctic. Els ajuntaments posaran a disposició els espais necessaris per al desenvolupament dels tallers. En el cas de Gironella, l'espai és a la zona esportiva municipal.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a