‘A les tardes juga al carrer’, la nova proposta lúdica per l’estiu a Gironella

‘A les tardes juga al carrer’, la nova proposta lúdica per l’estiu a Gironella

Els jocs i tallers seran gratuïts i no caldrà inscripció prèvia per a participar-hi

A partir del proper 28 de juny, la plaça de l’Estació de Gironella s’omplirà de jocs i tallers infantils cada dimarts i dijous de juny, juliol i setembre de 18h a 20h.

La regidora de l’Àrea Social, Teresa Terricabres, explica que les activitats tenen com a objectiu crear un punt de trobada atractiu al carrer per als més menuts promovent els beneficis del joc, la relació amb els altres, l’impuls dels hàbits saludables i l’ensenyament de diferents valors i competències mitjançant la cooperació, la resolució de conflictes i la diversitat cultural, entre d’altres.

Diferents entitats de Gironella com el Club Petanca Gironella, la Creu Roja Berguedà, AEiG Sebastià Montraveta o Comunitat Islàmica de Gironella col·laboraran en aquesta iniciativa de dinamització

El projecte A les tardes juga al carrer, que està desenvolupat per Rural Salut, compta amb el suport de l’Oficina d’Inclusió Social del Consell Comarcal del Berguedà. Des d’aquí s'ha informat que totes les activitats estaran obertes a tothom i que no caldrà inscripció prèvia per a participar-hi.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a