Tot apunt per a la celebració de la festa de Sant Marc

FESTA SANT marc

Des de les 10 del matí l’ermita acollirà el tradicional vot de poble, la missa i l’esmorzar popular

Dimecres 25 d’abril, Gironella viurà una jornada festiva per celebrar la festa de Sant Marc. En aquesta edició, i per segon any consecutiu, l’ajuntament ha programat l’espectacle infantil “Post”, aprofitant que és un dia de festa local, i per tant, també escolar.

A més, i com ja és tradició, la festa començarà a les 10 del matí amb el vot de poble, la missa i l’esmorzar popular de coca, xocolata i taronja. Tots els actes són gratuïts.

“POST”

“Post”, de la companyia engruna teatre, és un espectacle de carrer sense text dirigit a tots els públics. Una història feta de petites històries on tres actrius ens mostraran la màgia de la correspondència mitjançant els titelles, la música i el teatre gestual. La història transcorre en un món ple de paquets, cartes i bústies on coneixerem petites històries d’humor i tendresa. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a