Gironella escalfa motors per un Carnestoltes carregat de novetats i sorpreses

Gironella escalfa motors per un Carnestoltes carregat de novetats i sorpreses

Els joves prenen més protagonisme però es mantindran les activitats per a totes els públics

La primera novetat és el canvi de dates de celebració. I és que enguany, tal i com explica Lluís Vall, regidor de Festes, el Carnestoltes tindrà lloc una setmana més tard de l'habitual. Un fet que es recull d’una demanda de l'assemblea de joves celebrada a l'estiu i que evitarà la multitud de coincidències amb d’altres carnavals massius com els de Solsona, Sallent o Berga.

La rua de Carnestoltes a Gironella es presentarà més festiva amb xarangues, titelles gegants i xanquers, entre d’altres, i amb una imatge del cartell molt renovada per contagiar a tothom les ganes de gresca

El regidor de Festes avança que una de les novetats serà la participació de la gent en la decoració dels balcons del municipi. Per aquest motiu, l’Ajuntament posarà en disposició de la gent uns antifaços gegants per penjar als balcons que serviran per guarnir Gironella en una de les festes més grosses que acull la vila.

La rua escolar del divendres es manté intacta amb la millora que l'Avinguda Catalunya es tallarà completament, reduint el grau de perillositat per a la circulació de vehicles, però amb la diferència que els escolars acabaran la rua al Local del Blat.

El programa d'actes s'anirà desvetllant durant les properes setmanes i servirà per anar desgranant de mica en mica els molts canvis i sorpreses que depara el Carnestoltes de Gironella, considerat com un dels referents a la comarca del Berguedà.

Podeu consultar les bases per participar a la rua de carrosses i comparses aquí i per obtenir més informació sobre el concurs d’aparadors de Carnestoltes entreu en aquest enllaç.

En cas de voler-vos inscriure per la rua de carrosses i comparses descarregueu-vos el document aquí o bé, apunteu-vos al concurs d’aparadors de Carnestoltes descarregant-vos el document que trobareu aquí

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a