Gironella participa a les Jornades Europees del Patrimoni Cultural

jornades europees patrimoni gironella 2022

S’ofereixen visites guiades al Nucli Històric, Viladomiu Nou i la Torre de l’Amo

 

Aquest cap de setmana, 8 i 9 d’octubre, se celebren les Jornades Europees de Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissó Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991, i Gironella hi participa organitzant  3 visites per descobrir el municipi.

Dissabte 8 a les 11.00h es farà una visita guiada a la colònia de Viladomiu Nou, a càrrec de l'entitat Amics de les Colònies de l'Alt Llobregat, a les 12.00h hi haurà una visita teatralitzada a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou, a les 17.00h portes obertes a la Casa museu Teixidor Bassacs, i diumenge 9 a les 11.00h es finalitzarà amb una visita guiada al nucli històric. Les places són limitades, i cal fer reserva prèvia a través d’entradium. Més enllà de les visites guiades, la Torre de l'Amo es pot visitar els dissabtes al matí, de 10.00h a 14.00h, amb visites cada 30 minuts, i els diumenges a la tarda de 16.00h a 20.00h amb visites cada 30 minuts. Aquest cap de setmana, però, les visites es poden veure afectades per les activitats programades.

Lluís Vall, regidor de Cultura, Festes i Patrimoni, explica que aquestes jornades ens permeten donar un punt extra experiencial a les visites dels nostres recursos turístics, i convida a la població a participar-hi. 

RESERVAR PLAÇA

Visita guiada a la colònia Viladomiu Nou – 4€

Visita teatralitzada a la Torre de l’Amo – Gratuïta

Visita guiada al Nucli Històric - Gratuïta

Portes obertes a la Casa Museu Teixidor Bassacs - 6€

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a