Gironella presenta la Festa Major Sant Roc 2021

0810 sant roc presentacio 

Els actes començaran el 16 d’agost

Lluís Vall, regidor de Cultura, ha presentat avui els actes de la Festa Major, que començaran el dia del patró, Sant Roc, el 16 d’agost, i s’allargaran més d’una setmana, fins el 24 d’agost.

Vall ha explicat que “serà una Festa Major dilatada, per evitar aglomeracions,  amb actes per a tots els públics però concentrats majoritàriament a la Plaça de l’Estació.” Dilluns 16 es donarà el tret de sortida amb la missa a l’Església Parroquial de Santa Eulàlia i la ballada de l’Almorratxa a la Plaça de la Vila. Els plats forts de la programació seran el concert amb La Pegatina, divendres 20 d’agost, “amb les entrades ja quasi esgotades a dia d’avui”, l’espectacle infantil amb Ambauka, el 21 d’agost, i  els grans concerts de gala amb l’orquestra Venus, 22 d’agost,  i l’orquestra Metropol, 23 d’agost.

Vall ha apel·lat a la responsabilitat col·lectiva i al sentit comú, i ha destacat que la mascareta serà obligatòria en tot moment, i que no es podrà fumar, menjar ni beure als actes.

cartell programa SANTROC

Cal reservar o comprar entrada per assistir a tots els actes de la Plaça de l’Estació a a entradium.com, a l’APP de Gironella i a través d’aquest enllaç.

 

SANT ROC 

El regidor ha explicat que s’ha fet un treball d’investigació al voltant de la data en la que històricament se celebrava la Festa Major, i s’ha descobert que abans de la Guerra Civil la Festa Major se celebrava sempre el 16 d’agost, per Sant Roc. Des de la regidoria de cultura “es vol treballar per recuperar les tradicions, però també buscar la singularitat al nostre municipi. És per això, que hem volgut recuperar la celebració de la Festa Major el dia del nostre patró, i convertir el 16 d’agost en festiu local”, ha afegit Vall.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a