Finalitzen les estades esportives “Apunta’t a l’esport d’aventura”

 

El projecte l'ha subvencionat la Diputació de Barcelona

El passat 27 d’agost van finalitzar les estades esportives del projecte “Apunta’t a l’Esport d’Aventura” dut a terme per l'Ajuntament de Gironella amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Amb l’objectiu de fomentar el coneixement dels diferents esports, instal·lacions i referents municipals i comarcals i, alhora, promoure l’esport entre els joves dels municipis, 18 joves de Gironella amb edats compreses entre els 14 i 18 anys, han participat en activitats esportives de l’àmbit municipal i comarcal com vòlei, futbol, atletisme i esports d’aventura com kayak, tirolina, segway, quad, tir amb arc, escalada, etc. Les activitats han estat valorades molt positivament pels participants que, en alguns casos, no havien practicat alguns dels esports.

Al mateix temps, el projecte tanca amb una valoració molt positiva per part de l’organització i de les entitats perquè s’ha ofert amb èxit un espai d’educació en valors a través de l’esport i inclusió entre els joves. Molts dels joves, tot hi ser del mateix municipi, no es coneixien entre ells i a través de les activitats i dinàmiques, s’han generant nous vincles i amistats.

El projecte ha estat dissenyat pel món local amb la col·laboració del Consell Comarcal del Berguedà i el suport incondicional de les diferents entitats locals i comarcals, així com a experts dels diferents àmbits esportius. El treball col·laboratiu entre els diferents agents ha estat clau per aconseguir l’èxit del projecte.

aula llar d'infants estel gironella

aula llar d'infants estel gironella

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a