Gironella estrena un parc de cal·listènia de 192m2

IMG 1940

El parc està ubicat a la zona esportiva

L’Ajuntament de Gironella ha inaugurat un nou equipament a la zona esportiva, el parc de cal·listènia, de 192 m2, que compta amb un total de 8 elements diferents per a la pràctica esportiva. 

En concret l’espai disposa de dues zones de barres paral·leles, una estació de flexions, dues barres de mico, una amb forma de serp, un poltre doble, TRX i un espai mixt amb banc d’abdominals, barra de dominades i paret sueca. Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que amb la instal·lació d’aquest nou parc es dona resposta a una de les demandes de la ciutadania més jove, ocupant un dels pocs espais disponibles a la zona esportiva. 

Amb la inauguració d’aquest nou espai la zona esportiva de Gironella disposa de dos camps de volei platja, una pista de pàdel, tres pistes de tennis, el pavelló, el camp de futbol, la piscina, la zona de bike trial i l’skatepark. “Un cop finalitzin les obres de la pista d’atletisme Gironella tindrà una de les zones esportives més ben equipades de la comarca” destaca Serra. 

A la inauguració, que es va celebrar dijous 28 de setembre a la tarda, hi van participar el gironellenc Gerard Rodriguez, Ferran Ares i el seu equip de Crossfit Berga, acompanyats per DJ Morde que va punxar música per ambientar l’acte. Un cop acabades les exhibicions la ciutadania va poder estrenar el nou equipament.  

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a