El programa “Apunta’t a l’Esport d’Aventura” arriba a la quarta edició

apuntat esport aventura 2023

S’ofereixen 60 places a joves d’entre 13 i 18 anys

Aquest estiu arriba la quarta edició del projecte Apunta’t a l’Esport d’Aventura, organitzat pels ajuntaments de Gironella, Berga i Puig-Reig, el Consell Comarcal del Berguedà i el Consell Esportiu del Berguedà, amb el suport de la Diputació de Barcelona, per fomentar la pràctica esportiva entre el jovent de 13 i 18 anys dels 3 municipis.

El programa inclou activitats esportives els dilluns i dijous dels mesos de juliol, agost i setembre de manera simultània als 3 municipis, Gironella, Berga i Puig-Reig. Les activitats comptaran amb un monitor transversal que farà de referent als joves, i hi participaran entitats esportives locals i comarcals, que permetran que els joves puguin practicar esports com ara volei, escalada, tennis, handbol, i esports d’aventura com kayak, pàdel surf, hidropedals amb Berguedà Nàutic S.L. i Cercleaventura o rutes amb cavall, a l’Hipica Vilaformiu, entre d’altres.

La inscripció al programa és gratuïta, i inclou la participació a totes les activitats i el transport des del municipi fins als indrets on es realitzen les activitats. Els i les joves interessades en participar-hi es poden inscriure telemàticament (més informació al 674642771 i al 676147608)  o presencialment a l’Ajuntament de Gironella, dimarts 13 de juny de 9.00h a 13.00h, a l’Ajuntament de Puig-Reig, dimecres 14 de 9.00h a 13.00h, i fins el 23 de juny de 9.00h a 14.00h al Telecentre (Berga). El període d'inscripcions s'acaba el 23 de juny.

Des de les regidories d’esport dels municipis destaquen que aquest programa és una gran oportunitat per conèixer els recursos i oportunitats esportives que ofereix la comarca, i animen a tot el jovent a inscriure’s.

Descarregar el formulari d'inscripció

esport aventura

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a