Oberta la convocatòria anual de beques esportives per a infants i adolescents

0530 ajuts practica esportiva

Les sol·licituds es poden presentar fins el 24 de novembre

L’Ajuntament de Gironella ha obert la convocatòria d’ajuts per a la realització d’activitats esportives d’infants i adolescents de 3 a 18 anys empadronats a Gironella, amb un pressupost de 10.000€, ampliant el pressupost de les convocatòries anteriors.

Miquel Serra, regidor d’Esports, explica que aquests ajuts donen l’oportunitat a tots els infants i joves del municipi a participar en activitats esportives, i permeten que l’esport sigui acessible per a tothom, ja que “està demostrat que la pràctica esportiva és una necessitat social bàsica, millora la convivència entre els joves, i genera una transmissió positiva de valors personals i socials” afegeix Serra.

Aquests ajuts cobreixen part de les tarifes de les activitats esportives, i les persones beneficiaries hauran d’assumir la diferència entre el cost de l’activitat i l’ajut atorgat.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 24 de novembre a través de la seu electrònica, mitjançant una instància genèrica, o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de Gironella amb cita prèvia, trucant al 938250033.  A la sol·licitud s’hi ha d’ajuntar el formulari normalitzat, i tota la documentació que marca les bases de la convocatòria.

 

diba transparent

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a