Gironella commemora el Dia Internacional de la Dona amb esportistes de la comarca

0308 dia dona 

L’acte es va celebrar dissabte al Local del Blat

L’Ajuntament de Gironella se suma a la commemoració del Dia Internacional de les Dones, que se celebra avui, 8 de març, donant visibilitat a l’esport femení, i s’adhereix al manifest de l’Associació Catalana de Municipis.

Esportistes locals i de la comarca van ser les protagonistes de l’acte “L’esport amb veu de dona”, celebrat aquest dissabte al Local del Blat en motiu del Dia Internacional de les Dones. Les joves esportistes van compartir experiències i van reflexionar sobre el paper de la dona al món de l’esport i les diferències entre generes. L’acte, que també es va emetre en directe per Youtube, es pot recuperar en aquest enllaç.

L’acte va comptar amb la presencia de Clàudia Pons, seleccionadora de la selecció Espanyola de futbol sala femení, Alba Cardona, jugadora del Vic Riuprimer de Primera Nacional Femenina, Carla Font, campiona d'Espanya absoluta en gimnàstica de trampolí, Laia Font, campiona d'espanya de gimnàstica artística, Aina Macià, portera del CF Igualada de Primera Nacional Femenina, Lorena Medina, Campiona de Catalunya absoluta de gimnàstica artística, Sara Sánchez, corredora de la Women's Cup Oficial, Ariadna Segura, campiona de la lliga catalana de motocròs, Martina Gonfaus, campiona de Catalunya caden en curses vericals i tercera SUB18 d'Espanya d'esquí de muntanya, i Clàudia Sabata, campiona de Catalunya d'esquí de muntanya individual. 

Paral·lelament a l’acte celebrat aquest cap de setmana el consistori també s’ha adherit al manifest del Dia internacional de les Dones de l’Associació Catalana de Municipis.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a