S’obren les inscripcions de l’Espai+5 i famílies

0927 espai 5 families

Un espai adreçat a infants de 5 a 11 anys amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE) i les seves famílies

L’Any 2022 l’Ajuntament de Gironella va iniciar l’Espai + 5 i famílies arrel de la detecció  d’infants amb diferents necessitats, insuficients recursos públics, problemes de mobilitat i desplaçament a nivell de comarca i dificultats per accedir als recursos privats.

Enguany, s’han obert les inscripcions de l’Espai+5 i famílies, un espai per a infants de 5 a 11 anys amb Necessitats Específiques de Suport Educatiu (NESE) i les seves famílies, ubicat a l’aula multi sensorial de la Llar d’Infants Estel Gironella.

Aquest espai proporciona als infants un espai de plaer sensoriomotriu, afavoreix el desenvolupament i la consolidació de processos de comunicació i col·laboració, nodreix la competència i creativitat, i proporciona un espai segur on l'adult el deixi actuar lliurement segons el seu propi interès. En relació a les famílies l'objectiu es facilitar que tinguin un espai de contenció emocional i escolta, on compartir experiències amb altres famílies, aprendre i treballar temes relacionats amb el desenvolupament dels infants.

Les activitats a l’espai les dirigiran professionals de la Fundació la Llar, i es faran sessions setmanals d’una hora i mitja de durada en les que hi haurà un espai de recepció, benvinguda i acollida, un espai de relació o joc motriu espontani compartit, un espai creatiu per als infants.

Les sessions setmanals amb els infants es combinaran amb sessions regulars amb els pares

Paral·lelament a les sessions amb els infants i les seves famílies, durant el curs es programaran  xerrades  adreçades a tota la població.

Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que s’oferiran 2 grups, un dimarts i un dijous a les tarda, amb un preu de 10€ al mes per infant. Roset recorda que aquest servei està cofinançat per l’Ajuntament perquè sigui accessible per a totes les famílies.

Les inscripcions estan obertes fins el dia 6 d’octubre i a través d’aquest formulari online.

 

 

diba transparent

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a