S’obre un procés urgent per contractar 2 places de taquiller per la piscina municipal

 

Les sol·licituds es poden presentar fins el 16 de juny

L’Ajuntament de Gironella ha obert un procés urgent de selecció per contractar dues persones per fer de taquillers a la piscina municipal en jornades laborals per torns.

El contracte serà del 22 de juny, data prevista per l’obertura de la piscina, al 10 de setembre, en horari variable segons torns establerts, 5 dies de treball i 5 dies de descans, el que implicarà un total de 364,50 hores per persona.

Les sol·licituds es poden presentar fins el 16 de juny a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, o a través de la seu electrònica amb una instància genèrica, acompanyada d’una còpia del DNI, còpia del títol acadèmic que habiliti per participar a les proves, certificat que acrediti el coneixement de català els que el tinguin, i un currículum i documents justificatius dels requisits i mèrits que s’al·leguin. L’examen teòric i l’entrevista es faran el dia 17 de juny al matí, a l’Ajuntament de Gironella.

Les bases es poden consultar a través d'aquest enllaç.

Properament informarem de l’obertura i el funcionament de la piscina municipal.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a