L’Ajuntament de Gironella obre un procés de selecció per a cobrir dues places de treball municipal

20160609 plans

Les sol·licituds es poden presentar fins el divendres 15 de juny

L’ajuntament ofereix dues places d’oficial de la construcció per a incorporar-se a la brigada d’obres municipal en el marc del programa de plans locals d’ocupació de la Diputació de Barcelona.

L’objectiu de l’ajuntament, tal i com ha explicar M. Àngels Sallés, regidora de promoció economia i ocupació, és contribuir a rebaixar la taxa d’atur, així com millorar i fomentar l’ocupació i l’ocupabilitat de les persones.

Totes les persones interessades en ocupar algun d’aquests llocs de treball poden presentar les sol·licituds fins el proper divendres 15 de juny al registre de l’Ajuntament de Gironella. Per a optar a una d’aquestes places s’ha de presentar una instància amb una còpia del DNI o NIE, el currículum vitae actualitzat, l’acreditació de la titulació requerida, l’informe de vida laboral, i fotocopies dels títols o contractes que acreditin l’experiència formativa o laboral.

En aquest enllaç es poden consultar els requisits i informació sobre el procés de selecció. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a