L’Ajuntament de Gironella publica les bases de la tercera convocatòria del Projecte Inclou

L’ajuntament de Gironella publica les bases de la tercera convocatòria del Projecte Inclou

L'objectiu continua essent promoure la integració laboral i social de persones del municipi en situació d'exclusió social.

L'Ajuntament de Gironella segueix amb la voluntat de lluitar contra l'atur que sacseja el municipi i ha publicat la tercera convocatòria dels plans d'ocupació local. En aquest cas, es preveu la contractació de 6 persones, que desenvoluparan les seves tasques en espais municipals i actuacions a la via pública.

El projecte INCLOU va destinat a persones residents a Gironella, que estiguin en situació d'atur de llarg durada, i amb recerca activa de feina. Alhora, han d'haver exhaurit la prestació d'atur o no cobrar-ne cap.

La durada del contracte serà de 6 mesos com a màxim.

Les àrees d'atenció a les persones i de promoció econòmica, continuaren treballant per tal d'ajudar a les persones que requereixin més atenció, i mantenir el projecte Inclou.

El termini per a presentar les sol·licituds comença avui dilluns 13 de gener i finalitza el 24 de gener.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a