L'Ajuntament de Gironella amplia el termini de cobrament en voluntària de l'Impost Sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) exercici 2013

L'Ajuntament de Gironella amplia el termini de cobrament en voluntària de l'Impost Sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM) exercici 2013

Aquesta ampliació excepcional del termini es deu a les incidències en el repartiment dels documents de pagament.

L'Ajuntament de Gironella ha acordat, prèvia acceptació per part de l'Organisme de Gestió Tributària de la Diputació de Barcelona, ampliar el termini de recaptació de l'Impost Sobre Vehicles de Tracció Mecànica (IVTM), ja que s'havien detectat incidències en el repartiment de documenrs de pagament als contribuents que no tenen domiciliat aquest impost.

Davant aquesta situació, l'equip de govern gironellenc ha pres aquesta decisió per tal d'evitar als ciutadans que no han rebut el document de pagament recàrrecs innecessaris. La decisió es va acordar dimarts i amplia el termini de cobrament en voluntària fins el proper 6 de maig ( inclòs).

Aquesta mesura només afecta als contribuents que ni hagin fet efectiu el pagament a dia d'avui i que no tinguin l'impost domiciliat. Tots ells rebren una carta de pagament amb els nous terminis pactats.

Des del govern municipal s'ha traslladat la queixa pertinent a l'Organisme de Gestió Tributària (ORGT) per tal que en futurs enviaments no sorgeixin novament incidències.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a