S’obre la convocatòria de 2 places de taquiller/a i 1 plaça de manteniment de la piscina municipal

0516 personal piscina gironella

Les sol·licituds es poden presentar fins el 27 de maig

L’Ajuntament de Gironella ha obert dues convocatòries de selecció de personal per treballar a la piscina municipal la temporada 2022. La primera és per contractar 2 persones per treballar a la taquilla, i la segona per contractar el responsable del manteniment de l’equipament durant tota la temporada.

La convocatòria per treballar a la taquilla està oberta a totes les persones que en data d’inici del contracte (10 de juny) tinguin l’edat mínima de 16 anys i nivell B de català.  S’ofereix un contracte laboral a temps parcial d’un total de 483 hores per cada una de les persones seleccionades, en horari de dilluns a diumenge de 10.00h a 20.30h amb torns variables marcats pel calendari.

Pel que fa a la convocatòria de personal de manteniment, el contracte serà de 20 hores setmanals del 8 de juny a l’11 de setembre, de dimecres a diumenge amb horaris variables depenent del lloc de treball.  En aquest cas, a la data d’inici del contracte l’edat mínima de la persona seleccionada és de 18 anys.

Les persones interessades en la convocatoria poden presentar les sol·licituds fins el 27 de maig a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (amb cita prèvia) o a través de la seu electrònica amb una instància genèrica, acompanyada d’una còpia del DNI, còpia del títol acadèmic que habiliti per participar a les proves, certificat que acrediti el coneixement de català els que el tinguin, i un currículum i documents justificatius dels requisits i mèrits que s’al·leguin.

Consultar les bases de taquiller/a

Consultar les bases de personal de manteniment

 

En les properes setmanes informarem del calendari d'obertura de la piscina municipal i del preu de les entrades i abonaments. 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a