La Torre de l’Amo s’omplirà de productes handmade amb La Fireta

cartell fireta 

L’espai VERMUSIC oferirà música i gastronomia

Aquest cap de setmana La Torre de l’Amo de Viladomiu Nou acollirà la viutena edició de La Fireta, un market de Nadal, amb productes fets a mà, tallers, jocs, foodtrucks i concerts de la mà de VERMUSIC.

La torre obrirà les portes dissabte 14 a les 10.00h amb un total de 25 parades i activitats fins diumenge diumenge 15 a les 19.00h. Una de les novetats d’enguany son els tallers, oberts a tothom. El primer taller serà amb Bernadette Cuixart dissabte al matí (5€), el segon serà un taller express amb Ariadna Simó (15€), diumenge al matí, i el tercer, serà un taller d’ornaments de Nadal amb Innocence Candles (15€ anticipat, 18€ taquilla), diumenge a la tarda. Les inscripcions als tallers es poden fer a l’instagram de La Fireta o al correu electrònic lafiretadelbergueda@gmail.com. Una altre de les novetats és l’apartat fireta solidària, que comptarà amb Originart, del Taller Coloma.

Pel que fa a les parades, com ja és habitual, oferiran una gran varietat de productes: bolsos de pell i de tela, joies d’autoria, productes de cosmètica natural, roba per nens i adults, complements tèxtils, sabates, regals, complements infantils, jocs de fusta i il·lustracions.

Lluís Vall, regidor de Cultura, explica que aquesta serà la cinquena edició que se celebra a Gironella, que ja ha acollit l’esdeveniment a l’Església Vella, a Cal Metre, i a la Torre de l’Amo de Viladomiu Nou.

VERMUSIC

L’espai VERMUIC afegirà el toc gastronòmic i musical al cap de setmana amb foodtrucks i concerts. Nacho Romero oferirà el primer concert dissabte a les 18.00h, diumenge al matí serà el torn de Strip3, i a la tarda, Amargant Heredia Duo posaran el punt i final a la programació.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a