S’obre la selecció de la Pubilla, l'Hereuet, la Pubilleta i l'Hereuet de Gironella

0730 pubillatge

Els escollits representaran Gironella arreu del territori

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Gironella obre la selecció de la Pubilla i l’Hereu de Gironella a tots els joves d’entre 16 i 19 anys que estiguin empadronats a Gironella. De la mateixa manera, tots els infants d’entre 7 i 10 anys es podran presentar per ser escollits Pubilleta i Hereuet de la vila. 

El pubillatge és una tradició molt arrelada a Gironella, amb més de 50 anys d’història, i que per segon any proclamarà la Pubilleta i l’Hereuet, que acompanyen l’Hereu i la Pubilla arreu del territori. Lluís Vall, regidor de Cultura de l’ajuntament, destaca que aquests joves són “ambaixadors de la terra allà on van”, i poden viure de primera mà les festes del municipi.

Els interessats a presentar-se ho han de comunicar abans del dia 11 d’agost enviant un correu electrònic a departamentcultura@gironella.cat, indicant nom, cognom, edat i telèfon.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a