El Festival TEST omplirà Gironella de microteatre

TEST imatge2023

El festival se celebrarà el 7 i 8 de juliol

Divendres 7 de juliol Gironella viurà la inauguració del Test 2023, el Festival en xarxa d’arts intenses de prop i curta durada de la Xarxa Testimòni Escènic. El públic podrà gaudir de 8 espectacles de microteatre en espais reduïts i no convencionals on la distància entre públic i artistes és mínima.

Set dels espectacles es podran gaudir divendres 7 de juliol al vespre al Nucli Històric, i el punt i final serà dissabte 8 de juliol, amb l’espectacle Stop, un musical de carrer amb escenes de cada dia, històries quotidianes de les quals tothom pot esdevenir protagonista. “Hem aprofitat la inauguració del TEST per reprogramar aquesta obra, que encaixa amb el format del festival, i vam anul·lar per la previsió meteorologia a la Fira de Sant Josep.” explica Vall, regidor de Cultura.

"El Festival Test ja s'ha consolidat com una mostra per redescobrir Gironella, descobrir els espais del nucli històric del municipi i el talent emergent en les arts escèniques, oferint una fusió entre patrimoni i teatre que és un binomi interessant per gaudir de les nit d'estiu" destaca Vall.

La proposta inclou espectacles de teatre musical, teatre de text, circ, teatre d’ombres i dansa. Les entrades es poden comprar online a culturitzat.cat, a l’Ajuntament de Gironella, al Casal Cívic La Llar i a la Biblioteca de Gironella.

PERSONES VOLUNTARIES

Si vols fer col·laborar amb el TEST i t’agradaria ser voluntari/a posa’t en contacte amb nosaltres a través del Whatsapp de l’Ajuntament +34 692 82 08 97

LES OBRES

LA FUNERÀRIA. De WeColorMusic. 17 minuts. Teatre musical. 7 de juliol.

LA PÍNDOLA. De The Amateurs Company. 15 minuts. Teatre de text. 7 de juliol.

LA SARDANA. De A foc lent. 15 minuts. Circ. 7 de juliol.

AMBULANTIS. D'Anton Coimbra i Francisca Mujica. 18 minuts. Teatre d’ombres. 7 de juliol.

PLUJA ARDENT.  15 minuts. Teatre de text. 7 de juliol.

SILVESTRE 1. De Maria Ribera Salvador. 15 minuts. Dansa. 7 de juliol.

De Quatre a Vuit. De Judit Saula. 18 minuts. Teatre de text. 7 de juliol.

ESTOP.  De Cor de Teatre. 1h30m. Teatre musical. 8 de juliol.

 

TESTIMONI ESCÈNIC

Testimoni Escènic és una xarxa de suport a la producció i exhibició d’arts escèniques, a partir de residències gratuïtes i preestrenes d’espectacles. Testimoni Escènic dóna suport a les companyies sigui quina sigui la seva disciplina escènica -teatre visual, teatre físic, performance, dansa, circ, clown, titelles, multidisciplinar, etc. El projecte ofereix a les companyies residències gratuïtes que consten d’allotjament, espais de treball i preestrenes per als diferents nuclis de la xarxa.

Està format per quatre grans pilars, Cal Gras, un centre de producció cultural I residència d’artistes; les companyies, el públic; i la xarxa de municipis que en formen part, entre ells Gironella, l’únic de la comarca del Berguedà.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a