Gironella celebra el VII Festival de Poesia Vila de Gironella

 1013 festival poesia

El tret de sortida serà divendres 15 d’octubre

Per setè any consecutiu l’Ajuntament de Gironella i l’Associació Cultural Calamarts en Tinta organitzen el Festival de Poesia Vila de Gironella, amb una gran novetat, la creació del primer premi de poesia.

El lliurament dels premis serà aquest divendres 15 d’octubre a les 19.00h a l’Espai Santa Eulàlia, el primer acte del festival, en el que també es farà un homenatge al poeta Mn Climent Forner a càrrec de Quirze Grifell i s’acabarà amb el concert del cantautor Guillem Ramisa. Per assistir-hi cal reservar les entrades a la Biblioteca de Gironella o enviant un correu electrònic a festivalpelt@gmail.com.

Lluís Vall, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Gironella valora molt positivament la continuïtat del festival, que ja s’ha establert com un referent a la comarca i a la Catalunya Central.

Els actes del festival s’allargaran fins el 5 de novembre amb el recital de poesia a la Fundació Residència Sant Roc.  L’acte estrella de la programació és l’espectacle poètic-musical a l’espai Santa Eulàlia “(RE)TROBAMENT)” amb Pep Garcia i el pianista Manel Camp, el proper 24 d’octubre. Paral·lelament s’organitzen recitals, tallers, exposicions i l’hora del conte.

PROGRAMACIÓ

cartell festival poesiaprograma festival poesia

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a