Es reconeix la transparència i qualitat del nou web de Gironella

Es reconeix la transparència i qualitat del nou web de Gironella

Joana Ortega, vicepresidenta de la Generalitat, entrega el Segell Infoparticipa que reconeix la qualitat de la comunicació local, a l’alcalde, David Font

L’Ajuntament de Gironella, amb el 87’80% dels indicadors establerts pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), és un dels 66 consistoris del 947 que té Catalunya en rebre aquesta distinció per la bona qualitat de la comunicació i transparència del nou web municipal, estrenat el passat 30 d’octubre.

En la segona entrega d’aquests guardons, realitzada al Palau de Pedralbes de Barcelona aquest dilluns 21 al vespre, s’ha comptat amb la participació de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, que ha entregat el certificat a l’alcalde de Gironella, David Font.

Roger Ballús, regidor de Festes, i Sílvia Giner, regidora de Comunicació i Participació Ciutadana, també han estat presents a l’entrega del certificat. Giner ha volgut agrair a totes les persones que han treballat i segueixen fent-ho perquè l’Ajuntament de Gironella estigui cada cop més a prop dels vilatans. A més, ha afegit que “se seguirà treballant per la ciutadania i perquè tothom qui ho vulgui pugui conèixer de primera mà la informació vinculada a l’ens municipal”.

Amb la implementació del nou web, i sumant més dels 60 punts des de l’última auditoria, és el primer cop que hi ha presència de la comarca del Berguedà en una avaluació sobre qualitat i comunicació pública local

Per a obtenir aquest certificat, el web ha estat analitzat a partir de 41 indicadors que responen a quatre pilars bàsics referents a la informació sobre els representants polítics, la gestió dels recursos col·lectius, la gestió dels recursos municipals i les eines de participació que s’ofereixen als habitants del municipi.

La puntuació obtinguda en aquesta segona edició del Segell Infoparticipa es pot consultar en aquest mapa.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a