L'Ajuntament llança un vídeo per promocionar el comerç del municipi durant la campanya de Nadal

IMG 2150

A l’espot s’hi poden veure imatges de diferents establiments del poble

L’Ajuntament de Gironella ha posat avui en marxa la campanya ‘Gironella és Nadal’, que compta amb un espot promocional dels comerços del municipi. Durant l’espot, els protagonistes passegen per diferents establiments del poble fins arribar a la plaça de la Vila, on l’arbre engalanat per l’Ajuntament apareix envoltat de regals comprats als comerços gironellencs.

La regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, explica que des del consistori es vol “donar visibilitat al comerç de qualitat que tenim al poble, i sobretot ara, de cara a les festes nadalenques”. Per Sallés, “la forma de comunicar avui en dia ha canviat moltíssim, sobretot des de l’arribada de les xarxes socials. La majoria d’empreses, centres comercials o grans botigues es promocionen amb vídeos corporatius –recorda– i per això l’Ajuntament ha volgut regalar aquesta eina als comerciants”. A més, la regidora apunta que “la voluntat és que sigui un vídeo viral, que arribi a molta gent i que la gent s’animi a comprar al comerç de casa per tenir un Nadal rodó”.

Tabé podeu consultar el vídeo a Youtube clicant aquí.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a