El comerç sortirà el carrer amb les Gangues a la Fresca

0719 gangues fresca gironella

Se celeraran dissabte 29 de juliol

Dissabte 29 de juliol a partir de les 8 del vespre Gironella viurà una nova edició de les Gangues a la Fresca, la festa anual de l’Associació de Comerciants de Gironella per premiar la fidelitat dels seus clients i, aprofitant que la comarca hi ha molts visitants de vacances, donar a conèixer els seus establiment.

La festa començarà a les 20:00 h i durarà fins les 02:00h a l’Avinguda Catalunya i a la Plaça Pi i Margall. Al llarg d'aquestes hores, els comerços treuran les últimes gangues al carrer, i oferiran actuacions músicals, espectacles itinerants i balls. Jordi Macià, regidor de Comerç i Fires, ha animat a tothom a participar-hi, amb el que ja és “una festa del comerç consolidada.”

Com ja s’ha fet en les edicions anteriors, els visitants de les Gangues també podran participar en tres sortejos que aniran a càrrec de l’Associació de Comerciants de Gironella. En concret, sortejaran 2 lots de productes dels comerços del municipi, i un  val de 300 € que el guanyador/a haurà de gastar amb el temps màxim d’una hora el dia de les Gangues.

Per poder-hi participar, es necessitarà un passaport que s’entregarà a partir de dilluns 24 per cada compra als comerços participants. Un cop obtingut el passaport, s’hauran de fer 3 compres, i el dissabte depositar-lo a l’urna habilitada per l’Associació de Comerciants. Nuria Masforroll, presidenta de l’Associació de Comerciants de Gironella, ha explicat que les persones que participin hauran d’estar pendents del telèfon, ja que els trucaran en el momento que realitzin el sorteig, a les 10, 11 i 12 de la nit.

VOLTEJA L’ESTIU AL BERGUEDÀ

Coincidint amb les Gangues a la Fresca, la Federació de Comerç del Berguedà, amb el suport de l’Agencia de Desenvolupament i els Ajuntaments, ha organitzat un espectacle de circ i malabars en marc del programa “Volteja l’estiu al Berguedà”, una campaña de dinamització comercial. L’espectacle itinerant començarà a les 8 del vespre i recorrerà tota l’avinguda Catalunya i la plaça pi i Margall fins a les 11 de la nit.

En paral·lel a l’espectacle, s’ha creat un joc interactiu a través de codis QR’s als aparadors, simulant un escape room al carrer, amb l’objectiu de trovar les obres perdudes del pintor Joan Ferrer. Un cop superat el joc, els participans podrán obtener premis de 50€ fins a 200€ per gastar al comer de Gironella, i si resolen els enigmes de tots els municipis participans podrán guanyar un viatge per a dues persones a Mallorca.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a