El Casal “La Llar” reobre les portes adaptant-se a la covid-19

 

Les inscripcions a les activitats es poden fer fins el 22 de setembre

A finals de mes, el Casal “La Llar” tornarà a obrir les portes i presenta una programació d’activitats adaptades a la covid-19, amb grups estables de màxim 10 persones per activitat.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, explica que el consistori ha estat treballant per poder obrir aquest espai de participació ciutadana adaptant tant l’espai com les activitats, per poder complir amb totes les mesures de seguretat i garantir un espai segur pels ciutadans. La regidora afirma que la decisió de reobir aquest espai s’ha pres pensant en els usuaris, ja que “cal recuperar progressivament les activitats habituals, amb mesures de seguretat, entenent que són necessàries també per a la salut de les persones el fet de recuperar certes coses quotidianes”.

El primer trimestre del curs 2020/2021 s’oferiran un total de 16 activitats, i cadascuna comptarà amb un grup estable de com a màxim 10 persones. L’ús de la mascareta serà obligatori a totes les activitats. Terricabres explica que per accedir a l’espai els usuaris s’hauran de sotmetre a la presa de temperatura, desinfectar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i desinfectar-se la sola de les sabates.

Enguany es prioritzaran les inscripcions per correu electrònic (llardavisgironella@gmail.com) o per telèfon (656460710) i s’haurà d’indicar el nom, cognoms i l’activitat a la que es vol inscriure cadascú. En el cas de noves inscripcions, per a persones que no han participat mai a les activitats del casal, es faran presencials, el 16 i 18 de setembre de 15.00h a 19.00h al Casal “La Llar” (Pl. Campalans, s/n).

Activitats

.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a