La piscina de Gironella obrirà les portes el 25 de juny adaptant-se a les normatives sanitàries actuals

 

Les entrades diàries i els abonaments de 15 dies tindran un descompte del 20% i es posaran a la venda el 19 de juny

Dijous 25 de juny la piscina municipal obrirà les portes amb mesures de seguretat i normativa adaptada a la Covid-19. El canvi més destacat serà la tramitació dels abonaments i les entrades, que es farà exclusivament per internet, a través de la pàgina web equipamentsgironella.cat, així com també l’existència de franges horàries d’accés.

A partir de divendres 19 a les 18.00h s’activarà la venda d’entrades i d’abonaments de 15 dies i de temporada, que es farà per internet, però s’oferirà suport des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Gironella. En concret, dilluns 22 i dimarts 23 de juny es tramitaran abonaments des de les oficines municipals i s’ensenyarà el funcionament de la pàgina web. Paral·lelament també es penjaran vídeos a les xarxes socials sobre com comprar entrades, o tramitar els abonaments.

Una altra de les novetats serà l’obertura de la piscina per torns , un de matí, de 10.00h a 14.30h, i un de tarda, de 16.00h a 20.30h, per tal de poder fer la neteja i desinfecció dels espais al migdia, tal i com marca la normativa. Els usuaris hauran de comprar les entrades i reservar plaça per la franja horària que vulguin, i només podran accedir a la piscina en l’horari escollit. Cada usuari podrà tenir 3 reserves actives a la vegada, facilitant així el màxim accés de tothom al recinte en dies escollits.

Pel que fa als preus, tal i com es va acordar al ple del mes d’octubre, entra en funcionament la tarifa juvenil, per a joves nascuts entre el 1999 i el 2004. A més, tenint en compte la situació excepcional, s’ha aplicat un descompte del 20% en els abonaments de 15 dies, i en les entrades de dia i de cap de setmana, quedant els preus regulats de la següent forma:

 

A més, es mantenen les gratuïtats a infants nascuts després del 2015, persones empadronades al municipi nascudes abans del 1950, així com els descomptes per a l’adquisició d’abonaments de temporada familiars (mínim 3 abonaments d’una mateixa unitat familiar), de famílies monoparentals o nombroses, per a persones jubilades i persones amb grau de discapacitat. Aquest abonaments amb descomptes s’hauran de tramitar des de les oficines municipals.

NORMATIVA

Les normes de funcionament i ús de la piscina municipal, que són d’obligat compliment, s’han adaptat a la situació actual, i per tant, serà obligatòria la desinfecció de les mans amb gel hidroalcohòlic, sotmetre’s a la presa de la temperatura a través de pistoles termogràfiques, i entrar amb sabatilles de bany diferent a les de carrer o entrar sense calçat per poder accedir al recinte.

Per poder accedir a la zona de bar o banys serà obligatori l’ús de mascareta, i els vestidors i les dutxes interiors no es podran utilitzar.

Pel que fa la zona de gespa, es permetrà que les famílies o grups d’amics es puguin situar en les zones que prefereixin de tot l’espai habilitat, sent obligatori però preservar les distàncies de seguretat establertes entre els diferents grups de persones. L’Ajuntament apel·la a la responsabilitat de les persones usuàries de l’equipament per tal que respectin les normes i les distàncies de seguretat, per evitar que sigui necessari prendre’n d’altres que impliquin una major restricció o llibertat de moviment en la zona de gespa i dels propis vasos d’aigua de la piscina.

Podeu consultar tota la normativa a través d'aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a