El Casal “La Llar” presenta una programació d'activitats anual

0926 casalllar 

Les inscripcions a les activitats ja estan obertes

El Casal “La Llar” és un espai de participació ciutadana que ofereix activitats lúdiques, esportives, cursos, xerrades i tallers de diversos àmbits, des de temes de salut, fins a consum, adreçats a tots els ciutadans de la vila. L’espai, que va entrar en funcionament fa 9 anys, presenta per primera vegada una guia amb totes les activitats que es realitzaran el curs 2019/2020.

Teresa Terricabres, regidora d’Atenció a les persones, destaca que des de l’ajuntament es treballa perquè el Casal La Llar esdevingui un espai de participació i referència per als gironellencs, i que l’àrea d’atenció a les persones es centra en atendre les necessitats de tots els col·lectius i optimitzar les oportunitat de salut dels vilatans. És per això que, després d’estudiar propostes de millora, aquest curs com a novetat alguna de les activitats també s’oferiran a les colònies.

Terricabres explica que s’ha treballat per poder oferir una guia que inclou totes les activitats previstes pel curs 2019/2020, i se separa en 4 grans blocs: tallers, xerrades informatives, activitats permanents i serveis de La Llar. La regidora explica que les activitats estan adreçades a tots els públics, tot i que els pensionistes de més de 55 anys tenen prioritat en la inscripció i gaudeixen de preus reduïts.

El Casal “La Llar” es va estrenar l’any 2010, i l’any 2017 es va completar la segona fase d’actuació per reformar l’espai. Els últims anys els nombre d’usuaris ha anat augmentant fins arribar als més de 450 usuaris entre activitats,  xerrades i tallers.

La guia amb totes les activiats es pot consultar a través d'aquest enllaç.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a