Gironella presenta la primera Trobada de jocs de taula del municipi

 WhatsApp Image 2023 02 09 at 18.12.55

Se celebrarà el 18 de març a l’Espai el Blat

L’Ajuntament de Gironella ha presentat aquesta tarda la primera Trobada de jocs de taula del municipi, que se celebrarà el 18 de març a la tarda a l’Espai el Blat, una jornada coorganitzada amb particulars del municipi i Guinó, impulsors del projecte.

La trobada començarà a les 6 de la tarda i s’allargarà fins a les 12 de la nit. Al llarg de les 6 hores les persones assistents podran provar diversos jocs de taula, des dels més coneguts, com ara Aventureros al tren 7 wonders o Splendor, fins a jocs més desconeguts. A més, també es podrà jugar al prototip del joc “Els fills del faraó” del gironellenc Toni Carreras, creat conjuntament amb els organitzadors de la trobada.

L’espai s’organitzarà en 3 zones i més de 20 taules de joc. Hi haurà dues zones de joc dirigit, una gestionada per l’Anònima, i l’altre per Guinó. En aquestes zones s’explicarà com jugar a diversos jocs, i es resoldran dubtes durant les partides. Pel que fa la zona de joc lliure, les persones visitants podran agafar el joc que vulguin, i jugar-hi lliurement.

Santi Felius, regidor de Promoció econòmica, explica que aquesta trobada és una bona oportunitat per recuperar els jocs de taula, i donar-los a conèixer al públic general. “Crec que és una molt bona oportunitat perquè els joves s’endinsin al món dels jocs de taula, els incorporin als seus moments d’oci, i puguin compaginar-los amb els videojocs.” Ha destacat Felius.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a