Comença la neteja de la franja perimetral de Cal Ramons

1214 franja cal ramons gironella

Es netejaran 3,07ha

 

Aquest desembre han començat els treballs d’obertura de la franja perimetral de protecció contra incendis forestals de Cal Ramons. Aquesta franja és una zona de 25 metres d’amplada que envolta el perímetre lliure de vegetació seca i massa arbòria.

L'objectiu és mantenir nets els 25 metres des del límit de la zona urbana, segons les indicacions de la legislació vigent en matèria de prevenció d'incendis i el Pla  de Prevenció d’incendis forestals a les Urbanitzacions i nuclis que limiten amb el bosc (PPU).

Les tasques afecten una superífie de 3,07ha en les que es talaran arbres deixant la densitat de peus arboris, desbrossar la vegetació, aclarir els matolls i retirar la vegetació seca en funció de la zona. El cost d’aquesta actuació és de 14.375,55€, dels quals el 95% está subvencionat per la Diputació de Barcelona. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la seguretat de les persones, habitatges i infraestructures, i disminuir el risc de propagació d’incendi forestal.  Anna Ferrer, regidora del barri, explica que feia anys que no s’hi feia cap actuació, i aquesta acció era una gran demanda del veïnat.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a