L’Ajuntament de Gironella i la Fundació Alícia mostren l’escudella de blat de moro escairat al Fòrum Gastronòmic de Barcelona
La mostra es podrà tornar a veure durant la fira de la Puríssima de Gironella
L’Ajuntament de Gironella, de la mà de la Fundació Alícia, fa mesos que està treballant un projecte de cuina del blat de moro escairat. Aquest plat, típic del nostre municipi i comarca, va presentar-se aquest dimecres al Fòrum Gastronòmic de Barcelona dins l’espai de la Diputació de Barcelona “Xarxa de Productes de la Terra”. Durant la presentació també es van mostrar algunes variants del plat aplicades a la cuina actual. Una mostra, aquesta, que es podrà veure de nou durant la fira de la Puríssima del proper dia 8 de desembre a Gironella.
El Fòrum Gastronòmic, que ha tingut lloc a Barcelona entre els dies 23 i 26 d’octubre, és un punt de trobada entre els professionals del sector de la gastronomia, amb una important presència de públic internacional, i les millors empreses gastronòmiques catalanes.
En representació de l’Ajuntament de Gironella van assistir al fòrum la regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, el de Cultura, Festes i Patrimoni, Lluís Vall, i l’alcalde del municipi, David Font.