Comencen les obres d'arranjament dels aparcaments de la Plaça de l'Estació

Comencen les obres d'arranjament dels aparcaments de la Plaça de l'Estació

Des del dilluns 13 de febrer es realitzen obres d'arranjament dels aparcaments de la Plaça de l'Estació, i que consisteixen, bàsicament, en retirar les llambordes existents i fxar-les de nou al terra, ja que s'havia detactat que en algunes zones el paviment no era fix i aquestes es movien.

Aquestes actuacions s'aniran realitzant de forma gradual, és a dir, que no afectaran a tot l'espia dels aparcaments, però si que es reduirà per tal de poder portar a termes les tasques d'arranjament.

També s'han retirat 12 plaques del paviment de la plaça de l'Estació que estaven en mal estat per les arrels dels arbres. Aquestes plaques es substituiran i es pavimentarà de nouv la part afectada.

La data prevista de finalització de les obres és la setmana del 23 de març, just abans de la Fira de Sant Josep.

Des de l'Ajuntament, es demana la col·laboració de tots els vilatans i les vilatanes mentre durin les actuacions, i sobretot pel que fa al compliment de les normes de seguretat viària.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a