L'Oficina d'Atenció Ciutadana és un servei integral de l'Ajuntament de Gironella que té com a objectiu resoldre les necessitats d'informació, gestió, orientació, tramitació i relació que tingui la ciutadania amb l'administració municipal.

L'OAC representa una aposta de l'Ajuntament de Gironella per crear un nou model de relació amb els ciutadans i les ciutadanes, basat en criteris d'eficàcia i qualitat i amb un tracte totalment personalitzat on es facilita tota la informació necessària per resoldre les peticions plantejades.

Aquest nou model suposa un canvi de funcionament i d'atenció de com s'estava fent actualment, amb la única finalitat de donar un major i millor servei al ciutadà.

Plaça de la Vila, 13 Planta baixa 08680 Gironella De dilluns a divendres De les 8:15 h a les 14:15 h Dijous (excepte juliol i agost) De les 16:30 h a les 18:30 h
Espai accessible

 

TRÀMITS

 

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a