El 2 i 3 d’abril Gironella acollirà la primera Fira de Playmobil

0323 fira playmobil

Se celebrarà a l’Espai el Blat

Els propers 2 i 3 d’abril Gironella acollirà per primera vegada una Fira Playmobil, a l’Espai el Blat. Els visitants podran gaudir d’una exposició de diorames temàtics Playmobil, tallers i atraccions per als infants, punts de venda d’articles especialitzats i food-trucks.

L’Espai el Blat serà l’epicentre de la Fira, i al seu interior es podran visitar els diorames temàtics, mentre que el porxo i l’aparcament acolliran les food-trucks, les atraccions i inflables, les parades amb productes únics de Playmobil i els tallers infantils. Per accedir a l’exposició serà necessari pagar 1€ per l’entrada (gratuïta a menors de 3 anys), i els tallers tindran un preu d’entre 1 i 2 euros.

Santi Felius, regidor de Promoció Econòmica, ha explicat que paral·lelament, i per anar ambientant, s’ha organitzat un concurs als comerços del municipi, en el que se sortejaran 10 packs de productes Playmobil. “Aquella mateixa setmana diversos establiments tindran un petit diorama exposat a l’aparador amb un element discordant.” Les persones que vulguin participar hauran de demanar la seva butlleta a l’establiment, i recórrer els establiments predeterminats per identificar quin és l’element discordant a cada un. “Un cop tinguin la butlleta degudament emplenada l’hauran de dipositar a la urna ubicada a l’Espai el Blat, i els guanyadors s’anunciaran el mateix diumenge 3 a la tarda, a la Fira.

Felius ha comentat que s’han entregat invitacions a tots els infants que cursen educació primària al municipi, i s’ha ofert als centre poder visitar l’exposició de manera gratuïta el divendres a la tarda.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a