S'obre el concurs per a trobar cartell que anunciarà la Festa Major 2018

cromo joventut02

Les propostes es poden presentar fins el 8 de juny a l'ajuntament

L'Ajuntament de Gironella obre, per tercer any consecutiu, un concurs per trobar la imatge corporativa de la Festa Major de Gironella que se celebrarà del 16 al 21 d'agost. El guanyador rebrà una aportació econòmica de 300 euros pel disseny, i el programa inclourà una referència de l'autor de la imatge.

Els originals es poden lliurar fins el 8 de juny a les oficines de l'ajuntament a l'atenció de la regidoria de cultura i festes de forma presencial o bé mitjançant correu certificat o missatgeria. Com es recull a les bases, les obres han de ser originals i inèdites i el tema és la Festa Major de Gironella i en cap cas poden haver estat premiades en altres concursos.

La tècnica, tot i ser lliure, ha de ser apta per a la seva reproducció en quatricromia, evitant la utilització de tintes metal·litzades, fluorescents o relleus enganxats.

En aquest enllaç es poden consultar les bases del concurs.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a