L’Ajuntament de Gironella us desitja unes bones festes

POSTAL NADAL

Felicitació de Nadal.

Gironella segueix apostant per una programació d’activitats nadalenques amb activitats per a tots els públics que combina el tradicional Pessebre Vivent amb concerts de música, tallers creatius, el tió popular i les campanades a Gironella.

La programació de Nadal van començar el 2 de desembre amb la gran festa d’encesa de les llums de Nadal i s’allargaran fins a finals de Gener. En l’edició d’enguany es tornaran a celebrar les campanades a la Plaça de la Vila, acompanyades d’un xou, i en acabar la festa continuarà al Local del Blat, amb la gran festa de Cap D’any.  A més a més, la nit del 24 al 25 tindrà lloc la ja tradicional Grossa de Nadal, una festa organitzada per l’associació de Joves de Gironella.

Les entrades per la festa de cap d’any al Local del Blat es poden comprar a Cal Xato, Cal Rafilat, als Joves de Gironella i a La Carmanyola (Berga) per 10€, i el mateix dia a taquilla per 15€.

El regidor de cultura, Lluís Vall, es mostra satisfet amb la diversitat de les activitats programades i agraeix al teixit associatiu de Gironella la participació en la programació de Nadal. Vall aprofita per desitjar un Bon Nadal als gironellencs i els anima a participar en les activitats preparades.

Activitats tradicionals

D’altra banda, i com ja és tradicional, dins la programació d’activitats de Nadal que podeu consultar aquí, hi haurà un tió popular el dilluns 25 de desembre, a les 11.30 h. (tothom qui hi vulgui participar, haurà de portar un bastó);  l’Arribada del Patge Gercai a la Plaça de l’Estació, el dissabte 30 a les 11.30h.; l’Arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient  a les Roques del Pont Vell, el divendres 5 de gener de 2018 a les 18h.

 

Activitats musicals

Les actuacions musicals agafen protagonisme en la programació de Nadal amb actuacions de les corals del municipi i de grups musicals. Dissabte 23 la Coral Estel farà un concert de Nadal a l’Església Vella a les 18.00h. El Grup Vocal V9 i Tocdeeflock oferiran dos concerts de Nadal, un el dia 25 de desembre a les 20.00h a l’Església de Viladomiu Nou, i el 26 de desembre a l’Esglési Vella de Gironella, a les 20.00h. El dia 29 de desembre, a les 19.00h la Melanzana Ensamble, un grup de joves berguedans estudiants de música a l’extranger, també oferiran un concert de Nadal. I per acabar, el dia 7 de gener l’aula associada de música de Gironella tancarà les actuacions musicals amb un concert de nadal a l’Església Vella, a les 12.00h

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a