La piscina municipal de Gironella inicia la temporada d'estiu amb la inauguració de diverses remodelacions

La piscina municipal de Gironella inicia la temporada d'estiu amb la inauguració de diverses remodelacions

S'ha ampliat la terrassa del bar, millorat la pista de volei platja i la seguretat a la zona de la maquinària de la piscina.

Dissabte 15 de juny s'inicia la temporada d'estiu, amb l'obertura de la piscina municipal de Gironella.

Durant els mesos previs a l'obertura s'han realitzat algunes actuacions en l'equipament, com han estat ampliar la terrassa del bar, millorar la pista de volei platja i fer-li un tancat de seguretat o un tancat de seguretat a la zona on hi ha la maquinària, a banda de les millores que l'adjudicatari del servei del bar ha fet per compte propi. Aquestes millores fetes per part de l'ajuntament han tingut un cost aproximat de 2.400 euros.

També s'han instal·lat alguns bancs nous a la zona de gespa de l'entorn de tot el recinte.

Els preus tant d'entrades com d'abonats no s'han incrementat aquest any i ja estan a la venda. Com a novetat, enguany es podrà fer el pagament dels abonats a les oficines municipals amb targeta de crèdit.

La piscina romandrà oberta del dia 15 de juny, que serà gratuït, fins el dia 8 de setembre, de dilluns a diumenge en horari de 10 del matí a 8 del vespre.

Amb aquestes actuacions es milloren les instal·lacions de la piscina municipal de Gironella, una de les més ben valorades de la comarca i que té més usuaris.

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Segueix-nos a