L'Ajuntament de Gironella assumeix la gestió del Casal de Setmana Santa

Les inscripcions estan obertes i es poden fer fins el 15 de març

L’Ajuntament de Gironella lidera per primer cop l’organització del Casal de Setmana Santa municipal, que tindrà lloc els dies 25, 26, 27 i 28 de març al municipi. El casal s’oferirà a Gironella, i a Cal Bassacs, sempre i quan s’arribi al nombre mínim d’inscrits a les dues ubicacions.

Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que enguany l’Ajuntament organitza el casal de setmana santa com a prova pilot, amb la voluntat de poder unificar l’oferta de lleure al municipi. “Aquesta decisió ha estat consensuada amb les associacions de famílies dels centres d’educació primària, qui fins ara organitzaven els casals dels centres”, afegeix Roset.

El centre d’interès del casal ajudarà a comprendre què és la Setmana Santa i quins són els costums d’aquestes dates aquí i a altres lloc del món. El protagonista serà el conill de Pasqua, i s’organitzaran activitats per desenvolupar la motricitat, habilitat i creativitats dels infants.

INFORMACIÓ PRÀCTICA

Horari:

De 8.45h a 13.00h

Acollida*: 8.00h a 8.45h

Preu

Tota la setmana: 47€

Dies solts: 13€

*Acollida matinal: 3€ infant/dia

Inscripcions

Les inscripcions ordinàries es poden fer fins el 15 de març. A partir del 15 de març, s’afegirà un suplement de 15€ per inscripció.

Les inscripcions (i el pagament) es fan online a través d’aquesta pàgina web.

En el moment de fer la inscripció cal adjuntar una còpia del DNI/NIE de l’infant, una còpia de la targeta sanitària i el document d’autorització, disponible aquí.

Descarrega el fulletó informatiu.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a