L’Ajuntament de Gironella atorga 6.200€ en ajuts de materials i llibres pel curs escolar 2023-2024

0731 ajuts material llibres provisional gironella

Se’n beneficiaran 72 infants empadronats al municipi

L’Ajuntament de Gironella ha aprovat la resolució provisional dels ajuts per a llibres i material escolar pel curs 2023-2024, acceptant 72 de les sol·licituds presentades per un import total de 6.287,19€, i se n’han denegat 45 per tenir ingressos superiors a l’IRSC, cursar estudis no inclosos en la convocatòria, han aportat la documentació fora de termini o ja gaudeixen de la motxilla econòmica del Departament d’Ensenyament.

Lurdes Roset, regidora d’Educació, explica que el nombre d’ajuts atorgats segueix en línia amb els anys anteriors, i destaca que l’import màxim per alumne/a és de 160€, per garantir que un major nombre de famílies hi puguin accedir. La regidora recorda que aquesta és l’aprovació provisional, i que un cop iniciat el curs escolar s’obrirà una nova convocatòria extraordinària, adreçada a l’alumnat nouvingut, període escolar que s’anomena matrícula viva.

La convocatòria d’ajuts anava destinada a tots els alumnes empadronats a Gironella, matriculats en centres públics o concertats d’educació infantil, primària, i secundària obligatòria, de famílies en situacions de necessitats socials o econòmiques. Els ajuts estan coordinats amb l’educadora social i les direccions del centres educatius, i es basen en barems diferents als dels protocols d’ajudes de caràcter social, ampliant així el nombre de famílies que hi tenen accés.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a