L’Ajuntament de Gironella i la Fundació Alícia mostren l’escudella de blat de moro escairat al Fòrum Gastronòmic de Barcelona

forum web

La mostra es podrà tornar a veure durant la fira de la Puríssima de Gironella

L’Ajuntament de Gironella, de la mà de la Fundació Alícia, fa mesos que està treballant un projecte de cuina del blat de moro escairat. Aquest plat, típic del nostre municipi i comarca, va presentar-se aquest dimecres al Fòrum Gastronòmic de Barcelona dins l’espai de la Diputació de Barcelona “Xarxa de Productes de la Terra”. Durant la presentació també es van mostrar algunes variants del plat aplicades a la cuina actual. Una mostra, aquesta, que es podrà veure de nou durant la fira de la Puríssima del proper dia 8 de desembre a Gironella.

El Fòrum Gastronòmic, que ha tingut lloc a Barcelona entre els dies 23 i 26 d’octubre, és un punt de trobada entre els professionals del sector de la gastronomia, amb una important presència de públic internacional, i les millors empreses gastronòmiques catalanes.

En representació de l’Ajuntament de Gironella van assistir al fòrum la regidora de Promoció Econòmica, M. Àngels Sallés, el de Cultura, Festes i Patrimoni, Lluís Vall, i l’alcalde del municipi, David Font

 

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a