El comerç local surt al carrer per celebrar la Fira de Sant Josep

Properament es convocarà la plaça

Diumenge 17 de març arriba una nova edició de la Fira de Sant Josep, amb el comerç local com a protagonista. L’Avinguda Catalunya, el carrer Balmes i la plaça de l’Estació concentraran les parades del comerç local, gastronomia, artesans i l’exposició de vehicles, mentre que a la plaça Pi i Margall s’hi concentraran els vehicles clàssics i d’interès esportiu.

Jordi Macià, regidor de Promoció econòmica, ha explicat que es manté el format de l’any anterior combinant motor i comerç amb l’objectiu de potenciar el comerç local i de proximitat, amb unes 20 parades de comerços del municipi que formaran part de la fira, ubicats a l’Avinguda Catalunya. Macià ha explicat que una de les novetats d’enguany és el Tast – vermut que es farà conjuntament amb productors i comerciants d’Arenys de Mar. “A l’octubre  l’ajuntament i productors del municipi i la comarca vam participar al “Calamarenys” una fira gastronòmica que se celebra a Arenys de Mar, i ara són ells qui formaran part de la Fira de Sant Josep presentant un dels seus plats característics, la fideuà marinera d’Arenys” explica el regidor.

Tot i que la fira se celebrarà el diumenge, dissabte 16 de març comencen les activitats amb la xerrada “Pikes Peak, la cursa cap als núvols” amb Jordi Riba, a l’Espai Santa Eulàlia. Diumenge 17, a partir de les 10 del matí començarà la Fira. A les 11.30h es farà el taller de castells, per a infants de 5 a 13 anys, a la mateixa hora se celebrarà la concentració de cotxes clàssics i vehicles d’interès esportiu. A les 11.30h començarà el tast – vermut amb Arenys de Mar, i a la mateixa hora hi haurà el concert de Combos de l’EMMPuig- Reig i l’Aula Associada de Gironella. A les 12.30h els Castellers de Berga i els Sagals d’Osona celebraran la Diada Castellera. Les activitats continuaran a la tarda amb l’espectacle itinerant La Gran família a les 16.30h, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants del municipi,  i el Culturitza’t, Terra de futurs, a les 18.00h.

CAMPANYA COMERÇ LOCAL 

Per commemorar el Dia mundial del Consumidor, que se celebra divendres 15 de març, l’Associació de Comerciants de Gironella organitza una campanya comercial el dia de la fira. Per cada compra feta a un comerç associat durant l’horari de la fira s’entregarà una butlleta, que s’haurà de dipositar a l’urna de l’Associació, ubicada a l’estand de Ràdio Gironella al carrer Balmes, per guanyar una de les dues escapades de cap de setmana que se sortegen. El sorteig es farà a les 6 de la tarda, un cop acabada la fira.

PROGRAMA

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a