Gironella acollirà la segona gala de l'any d'ADIFOLK

ADIFOLK 

La gala comptarà amb el lliurament dels Premis Adifolk 2019

Són moltes i diverses les entitats culturals que col·laboren cada any en les activitats organitzades per l’Associació per a la Difusió del Folklore, Adifolk. Per a presgiar i reconèixer tota aquesta feina, el dissabte 30 de novembre se celebrarà a Gironella (Berguedà) la 2a Gala de l’Any d’Adifolk. Durant la cerimònia, que tinndrà lloc al Local del Blat, a les 6 de la tarda, es faran públic els guardonats en les categories Premi al Grup de l’Any 2019, Premi a la Federació de l’Any 2019 i Premi a la Persona de l’Any 2019.

Durant la cerimònia es farà un repàs de les activitats organitzades per Adifolk l’any 2019: el 32è Aplec Internacional a Copenhaguen (Dinamarca), la tercera edició de la Diada d’Adifolk a Perpinyà emmarcada dins els actes de la “Capital de la Sardana 2019”, les 47enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya, així com també la parcipació d’Adifolk en els principals esdeveniments del món de la cultura popular arreu de Catalunya.

Un del moments més esperats de la vetllada arribarà amb la proclamació de la ciutat europea que acollirà el 33è Aplec Internacional 2020, la gran mostra de la cultura popular catalana a l’exterior.

La Gala de l’Any se celebra anualment de manera itinerant pel territori, després de la 1a edició l’any 2018 a Montblanc (Conca de Barberà), aquest 2019 arribarà a la “Perla del Llobregat”, gràcies al suport i la predisposició de l’Ajuntament de Gironella.

Salutació de l'alcalde

Benvolgudes i benvolguts,
Us dono la benvinguda al web municipal de la Vila de Gironella, que vol esdevenir un espai i una eina d'informació, interrelació i participació, i confiem que aquí, tant gironellencs i gironellenques com visitants d’arreu, us hi sentiu còmodes i hi trobeu tot allò que us calgui.

David Font

Ajuntament de Gironella

  Plaça de la Vila, 13 - 08680 Gironella
  93 825 00 33
  93 825 03 68
  gironella@gironella.cat

Detalls del web

Protecció de dades

Avís legal

 

Segueix-nos a